Saturday, 14 June 2014

Attention



Assalamualaikum w.b.t

Attention untuk readers yang setia mengikuti perkembangan story Aku Cinta Padamu. With a big heart , Nia mintak maaf sebab buat masa ni Nia terpaksa menghentikan jalan cerita ini disebabkan oleh kesibukan untuk study.

Second last semester , Nia ade 7 subjek untuk sem kali ni. Sangat banyak and Nia rasa tak mampu untuk bahagikan masa untuk fokus dalam penulisan dan pelajaran dalam masa yang sama. Kalau nak tahu , nak karang story memerlukan masa yang panjang untuk Nia create jalan cerita. InsyaAllah kita akan jumpa pada cuti semester akan datang ye. Sorry dear sebab terpaksa tunggu lagi 5 bulan.

Tapi.. mungkin dalam masa 5 bulan ni Nia akan cuba juga untuk sambung story tapi ianya mungkin sebulan sekali. Nia pun tak pasti. Sorry okay.

Kepada yang faham situasi Nia , thank you okay.

Sekali lagi , Nia mintak maaf. (:


9 comments:

Anizz Annisa said...

laa yeke nia.. eksaited nak tggu cerita nie.. tapi tak pe la.. ade mase nia update la k.. :) take care :)

Dreamland said...

@Anizz Annisa

thank you sangat sebab selalu jadi pembaca setia.. heee

Anizz Annisa said...

@Dreamland my pleasure nia.. jalan cerita best sebab tu suke bace.. truskan menulis k.. :)

Efa Aziz said...

It's okay. Take your time sis. Chaiyok!

Cik Nadyya said...

alolo sedihnyaaa.. sookay.. tetap menantii.. goodluck taw awak ^^

Dreamland said...

terima kasih ye semua.

SAMIQA ♥ said...

Takpe.. study lagi penting.... dah habis nanti sambung cerita.. :)

Hawa Faqihah said...

takpe akak hehehe :D Good luck akak ;)

ENarisha ♥ said...

im so excited! :)