Sunday, 13 April 2014

Ceritanya sedang dalam pembikinan.


Assalamualaikum w.b.t.

Hai korang. Dah lama Nia tak update fasal projek seterusnya kan? Kan? *formal gilaa*. Haha.

Buat makluman , Nia memang dah mula projek cerita yang baru. Bagi Nia, mungkin cerita kali ini lebih panjang daripada biasa dan harap korang sebagai pembaca dapat terus menyokong hobi Nia dalam berkarya dalam laman blogging ni.

Nia tak dapat pastikan lagi bila Nia dapat habiskan cerita yang baru Nia mulakan dalam dua tiga hari lepas , InsyaAllah Nia akan cuba siapkan dalam minggu ni. Nia pun dah tak sabar-sabar nak habiskan cerita ni and nak tengok reaksi korang terhadap jalan cerita yang dibikin Nia , hehe.

Please be patience okay. Oh ya.. Tajuk cerita pun tak fikir lagi. HAHA.

Jom isi tabung sini : peminat Siti Nurhaliza, peminat Adi Putra , peminat Shaheizy Sam.
Thank you.

Kbye.


11 comments:

Miss Boo said...

tak sabar rasanya menunggu... hihiiii.... happy weekend nia :D

Sara Zawawi said...

Wahh bestnya buat ceritaa :)
Hii. Da follow. Hiii. Do follow me :D

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Good luck my dear (^^,) Keep it up...
*Singgah menabung churp2. Boleh klik balik kat sini: Levi's KEEP COOL.TQ.

Cik Yaya said...

cerita apa tu nia...?

Wahidah BME said...

Teruskan usaha. Hehehehe. Terbaik ! ^^

Geng NASA said...

Keep it up. Usaha gigih akn membuahkan hasil disertakan dengan doa. in shaa Allah. Done follow u :)

Niyaz zara said...

cepat la fikir tajuk baru..nak tau ni..hihi

Sally Samsaiman said...

cepat! cepat!

Nurul Syahada said...

tak sabar. hahaha :D

Anizz Annisa said...

crite ape tu?? waitinggg.. ^__^

nur hanan aqilah :) said...

singgah sini .. wah ada cerita baru ka ? tak sabar nak tahu title dye .. hehe